Info Lou Prince

LouPrince Lou Prince aanwezig tijdens het TV programma van het songfestival.

Naar aanleiding van de vele vragen over mijn aanwezigheid bij Paul de Leeuw,
tijdens het TV programma in verband met het songfestival,
zou ik u het volgende willen vertellen;

Dit programma werd gepresenteerd door Paul de Leeuw, waarin Edsilia Rombley 3 nieuwe liedjes zong. Uit deze drie liedjes werd er uiteindelijk één gekozen, die als de inzending naar het songfestival wordt gestuurd, alwaar Edsilia deze gaat vertolken.

Ik zat pal naast het podium, vlak achter mij zat een jong meisje die heel veel van rose koeken hield en dolgraag een rose koek wilde hebben van één meter groot.
Paul heeft haar dromen doen uitkomen door een bakkerij een rose koek te laten bakken van één meter.

Vóór mij zat een oudere dame die voor de grap één keer achter de tralies van het politieburo wilde zitten. Zij werd door Paul geïnterviewd en daarom was ik constant in beeld te zien.

 

De vraag, wat ik daar nu in dat LIVE TV programma van Paul de Leeuw deed?
is mij regelmatig gesteld en deze kan ik als volgt beantwoorden;

Mijn bedoeling was uiteraard om Paul te vertellen dat ik mee had gedaan met een songfestival in Hongarije.
Er deden 40 landen aan mee en ik won de eerste prijs met het lied: "But I Do". Een jaar later mocht ik optreden tijdens een oudejaarsconcert te Budapest. Al met al een bijzondere ervaring achter het ijzeren gordijn.

 

Presentatie Nieuwe CD Single : Lou Prince - "Dushi" tijdens het TROS Muziekfeest te Scheveningen.

LouPrince TROS Muziekfeest ScheveningenDit was één van de mooiste Muziekfeesten van de TROS. Om voor zo'n publiek op te treden is echt heel bijzonder. Een beter moment kan er niet zijn om je nieuwste cd single getiteld: "DUSHI" aan het publiek te presenteren.

DUSHI betekent: Liefje, schatje, mooi of prachtig.

Ik denk dat een ieder die aanwezig was, intens heeft kunnen genieten van het totale muziekprogramma. Meer dan 10.000 mensen genoten van de optredens op die prachtige zonnige dag en de genodigde VIP-gasten hadden het ook heerlijk naar hun zin.

De bediening en het buffet voor de artiesten was geweldig geregeld. Er waren artiesten uit binnen en buitenland. Kijk maar eens naar de schitterende beelden op www.tros.nl De organisatie van de TROS verdient meer dan een groot compliment.

Ik hoop dit vaker mee te maken. Grandioos !!!